Serviceabonnement

Als bewoner bent u zelf verantwoordelijk voor kleine woningreparaties. Denk hierbij aan:

  • Een lekkende kraan
  • Ontstoppen van de afvoer
  • Ontluchten en bijvullen van de cv-ketel

In het Besluit kleine herstellingen (als onderdeel van het Burgerlijk Wetboek) is de onderhoudsplicht tussen u als bewoner en Laurentius als verhuurder geregeld. Wilt u weten welke reparaties voor uw rekening zijn of voor Laurentius? Gebruik dan het onderhouds ABC. 

Reparaties die door onzorgvuldig gebruik of door opzet van de bewoner zijn veroorzaakt, zijn altijd voor rekening van de bewoner. In het onderhouds ABC ziet u gelijk welke reparaties wij van u overnemen als u een serviceabonnement afneemt of lid wordt van het ontstoppingsfonds. 

Serviceabonnement en ontstoppingsfonds

Kunt of wilt u het klein onderhoud niet zelf uitvoeren? Geen probleem, er staan twee services voor u klaar:

  1. Serviceabonnement: Wij nemen de meeste kleine reparaties van u over.
  2. Ontstoppingsfonds: Wij lossen verstoppingen op van bijvoorbeeld uw toilet of gootsteen.

Kosten en voorwaarden

Het serviceabonnement kost € 3,95 incl. BTW per maand (tarief per 1 februari 2017) en is minimaal een jaar geldig. Het ontstoppingsfonds kost € 0,90 per maand en geldt voor onbepaalde tijd. Lees voor meer informatie de algemene voorwaarden van het serviceabonnement.

Aanmelden?

Gebruik hiervoor het aanmeldformulier serviceabonnement. Zodra wij u aanmelding hebben ontvangen, kunt u gelijk gebruik maken van de gekozen service. Vanaf de 1e van de nieuwe maand betaalt u de kosten voor de gekozen abonnementen via uw huur.  

 

Reageer op deze paginaIn ons privacybeleid vindt u meer informatie over hoe we met uw persoonlijke gegevens omgaan. Indien u niet akkoord gaat, kunnen wij uw verzoek helaas niet in behandeling nemen.