Coronacrisis en de richtlijnen van Laurentius

Komt u naar ons kantoor? Maak van tevoren een afspraak.

Het RIVM adviseert maatregelen om besmetting met corona zoveel mogelijk te beperken. Ook bij Laurentius passen we ons aan en volgen de richtlijnen van het RIVM. Wij namen daarom de volgende maatregelen:

Op kantoor
Ons kantoor is open. Veel collega’s werken thuis als dat kan en zijn op kantoor als dat nodig is. Komt u naar ons kantoor? Maak hiervoor van tevoren een afspraak. Zo weet u zeker dat u dan ook meteen geholpen wordt. Ons kantoor is van maandag tot en met vrijdag van 8.30 uur tot 17.00 uur geopend. Onze medewerkers schudden tijdelijk geen handen en houden gepaste afstand van bezoekers en gesprekspartners. Heeft u klachten (verkoudheid, hoesten of koorts)? Dan vragen wij u niet naar ons toe te komen, maar ons te bellen via telefoonnummer 076 56 44 644.

In de wijk
Maakt u een afspraak met de opzichter voor een huisbezoek en heeft die afspraak geen spoed? Dan proberen we zo veel mogelijk telefonisch met u te regelen en te organiseren. Afspraken bij u thuis voor spoedzaken blijven natuurlijk gewoon doorgaan. 

  • Onze opzichters, buurtbeheerders en wijkconsulenten zijn in de wijk aanwezig. We houden 1,5 meter afstand van elkaar en geven geen hand. Gezondheid van iedereen staat op 1.
  • Komen onze vakmensen bij u langs voor het uitvoeren van een reparatie of voor groot onderhoud? Dan gelden een aantal voorwaarden. Bekijk ze hier. 
  • Komt onze medewerker bij u langs voor een huisbezoek? Ook dan gelden een aantal voorwaarden. Bekijk ze hier. 

Huur betalen
Betalingsproblemen door het coronavirus? Het kan zijn dat u in financiële problemen komt door de maatregelen tegen corona. Maakt u zich zorgen of u de huur nog kunt betalen door de coronacrisis? Of lukt dat niet meer? Neem dan contact met ons op via
telefoonnummer 076 56 44 644. Samen zoeken we naar een oplossing.

Hulp nodig?
Dan kun je contact opnemen met de volgende instanties:
- Zorg voor elkaar Breda 076 525 15 15 of kijk op de website van Zorg voor elkaar Breda.

Meldpunt crisiszorg West-Brabant
De juiste hulp bij crisissituaties 24 uur per dag, 7 dagen per week telefoon 0800 5099
kijk voor meer informatie op de website 

Kijk ook gerust op de website van het RIVM. 

Reageer op deze paginaIn ons privacybeleid vindt u meer informatie over hoe we met uw persoonlijke gegevens omgaan. Indien u niet akkoord gaat, kunnen wij uw verzoek helaas niet in behandeling nemen.