Coronavirus en de richtlijnen van Laurentius

Ons kantoor is alleen op afspraak open.

Het RIVM adviseert maatregelen om besmetting met corona zoveel mogelijk te beperken. Ook bij Laurentius passen we ons aan en volgen de richtlijnen van het RIVM. Hierdoor is ons kantoor vanaf maandag 16 maart alleen op afspraak open. Telefonisch blijven wij voor u bereikbaar. Het is belangrijk dat onze medewerkers gezond blijven om u van dienst te zijn.

Om besmettingsgevaar zoveel mogelijk te beperken, namen we de volgende maatregelen:

 1. Medewerkers schudden geen handen en houden afstand van gesprekspartners (1,5 meter).
  Onze medewerkers schudden tijdelijk geen handen en houden afstand van bezoekers en gesprekspartners.

 2. We vragen bewoners dat als ze klachten (verkoudheid, hoesten of koorts) hebben dit te melden bij het indienen van een reparatieverzoek.
  Is het antwoord ja? Dan checken we of het noodzakelijk is dat de reparatie nu toch uitgevoerd moet worden, anders wordt het reparatieverzoek in overleg met u opnieuw ingepland.

 3. We vragen of u klachten (verkoudheid, hoesten of koorts) heeft, voordat we binnenkomen in uw woning.
  Is het antwoord ja? Dan gaat de afspraak niet door. We maken dezelfde dag een nieuwe afspraak met u voor over minimaal 2 weken. Deze afspraak gaat door op voorwaarde dat u dan geen klachten meer heeft.

 4. U heeft een afspraak en komt op kantoor bij Laurentius
  U blijft natuurlijk welkom. Wel treffen wij extra maatregelen:
  - We geven geen hand.
  - We houden iets meer afstand (1,5 meter).
  - Neem uw eigen pen mee.
  - Heeft u klachten (verkoudheid, hoesten of koorts)? Dan vragen wij u niet naar ons toe te komen, maar ons te bellen via telefoonnummer 076 56 44 644.

Kijk ook gerust op de website van het RIVM. 

Reageer op deze paginaIn ons privacybeleid vindt u meer informatie over hoe we met uw persoonlijke gegevens omgaan. Indien u niet akkoord gaat, kunnen wij uw verzoek helaas niet in behandeling nemen.